Начало » за блога

Добре дошъл на J.Griffin! Няма да съжаляваш, че си попаднал тук :)

J.Griffin e първият български блог за мъжки стил и мода  първият специализиран магазин за мъжки аксесоари). Но блог май не е точната дума. Идеята на J.Griffin е да приюти на едно място НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК цялата важна информация за мъжкия стил, самочувствие и ежедневие.

ВАЖНО УТОЧНЕНИЕ: Стилът включва 3 важни компонента:

 • Облекло (мода)
 • Държание (социални умения)
 • Самоувереност (самооценка и самочувствие)

Последното е най-важното, но не можеш и без другите две. Този блог обаче има за цел да ти даде и трите, за да те направи истински джентълмен – такъв, който може да впечатли всяка жена, да затвори всяка сделка, да спечели вниманието на всекиго. От опит твърдя, че стилът се учи, както можеш да научиш чужд език. Аз съм доказателството – някой ден ще ти покажа как се обличах, преди да започна да чета и да се интересувам повече от мода. С четене и експерименти открих някои принципи и правила в обличането и общуването, които правят всичко по-логично и разбираемо. Тук съм да ти разкажа за тях.

С този блог малко ще повдигнем мистерията около това какво прави един мъж успешен и привлекателен. Защото НЕ е трудно да се обличаш добре, нито да бъдеш по-самоуверен. Всеки мъж може да изглежда и да се чувства страхотно, стига да изгради солидно модно и социално IQ. Все едно строиш къща – ако положиш здрава основа, лесно ще вдигнеш колкото искаш „нива“ нагоре.

Готов ли си да направиш впечатление? 

P.S. Няколко чуждестранни линка за вдъхновение:

www.iamalpham.com (най-популярният и забавен fashion vlogger, макар и комерсиален)

www.themodestman.com (доста стаии за по-ниските мъже)

www.effortlessgent.com (лесен и разбираем стил)

www.closetfreaksblog.com (страхотни идеи за комбинации от дрехи)

www.realmenrealstyle.com (прекалено консервативен, но с добри обяснения)

www.gq.com (модната библия, макар че понякога са твърде „фенси“)

20 comments

 1. Phenya says:

  Прекрасен информативен блог, който запълва зейналата дупка във вдъхновението за стил на българския мъж! Пишеш леко и забавно, J, keep it up! :)

  • J
   J says:

   Благодаря ти за хубавите думи! Наистина оценявам отделеното време да погледнеш блога и да ми пишеш:)

 2. Страхотен блог, J, страхотен.
  „Мернах“ го преди месеци в някоя социална мрежа на Поли (polinasofia.com) и веднага ме грабна. После го загубих и прекарах седмици в налучкване на имена и в търсене из съобщенията на Поли. Е, днес отново те намерих и те фейвъртитнах, и се абонирах, за да няма повече губене.

  Съпругът ми много харесва постовете ти (и не е само той).
  Отново – великолепна работа.

  Cheers,
  Zoe

 3. Джу says:

  Интересен блог. Ще го покажа на съпруга ми. Продължавай да просветляваш българските мъже на тема стил. Жените ще сме ти благодарни.

  • J.
   J. says:

   Много ти благодаря! Радвам се, че съм привклякъл вниманието ти и ще се радвам да съм полезен и за в бъдеще. На момичетата разчитам да открехват половинките си, защото мъжете явно трудно се усещаме, че имаме нужда от подобна информация:)

 4. Александър says:

  Мисля, че трябва да продължаваш по същия начин ! Очаквам още разкрити тайни… в колкото се може по-кратък срок : ) Браво!

 5. Николай Михайлов says:

  Страхотна работа J! С голям интерес прочетох всички теми и мога да кажа, че това е просто страхотно. Адмирации за положения труд.

  “ A gentleman is simply a patient wolf.“

 6. Vasil says:

  Уникален блог, много полезен, научих доста неща от тук и естествено продължавам да го следя с голям интерес.
  Благодаря ти, J.

  Поздрави,
  Васил

 7. Валентин Михайлов says:

  Великолепни статии, наистина е страшно трудно да се намери информация за мъжкия стил на български. *thumbs up*

 8. Антоан Данаилов says:

  Наскоро попаднах на блога и мога само да кажа моите поздравления за всичко това,което правите за нас мъжете. Много мъже имаме нужда от точно такъв блог,които да ни напътства. Доста от съветите в блога относно стила ми започнах да ги прилагам в действие и определено има ефект и жените гледат с други очи на мен. Продължавай все така брато мъжете трябва да бъдат стилни!

  • J.
   J. says:

   Благодаря ти, Тони!

   Радвам се, че ти харесват статиите. Тепърва ще откриваш интересни и полезни съвети на сайта, имаме още много работа, докато българските мъже станем пример за стил и самоувереност.

 9. Веселин says:

  Изчел съм почти всичко и намирам във всяка една публикация по нещо полезно. Другият момент е, че е лесно и забавно за четене. Напомняш ми малко на стила на списание MAXIM, което се счупвах да купувам и чета като бях студент :D :D И понеже като ми потрябва някоя публикация, за да си припомня нещо полезно, което съм прочел, ми е доста трудно да я намеря (от коя секция е), имам предложение да направиш нещо като съдържание или карта на сайта, в които заглавията да излизат и да подсещат. Чао и хубав ден. Захванал си се с нещо много яко и полезно, даващо стойност на доста хора. Продължавай!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *