Начало » карта на сайта

ПРИНЦИПИ НА СТИЛА:

Цветови комбинации /  Брой цветове / Размер и кройка  /  Качество  /  Количество  /  Класика vs. Тренд  /  Йерархия на елементите  /  Пазаруване  /  Контраст  /  Празни пространства

ПОВОДИ:

Сватба  /  Интервю  /  Излизане с приятели  /  Среща с момиче  /  Работен ден  /  Спорт  /   Вкъщи  /  Абитуриентски бал

СТИЛОВЕ:

Формален  /  Небрежно-елегантен  /  Небрежен  /  Спортен

ДРЕХИ:

Костюм  /  Официална риза  /  Дънкова риза  /  Дънки  /   /  Тениска  /  Пуловер  /  Жилетка  /  Кожено яке  /  Дънково яке /  Палто  /  Зимно яке  /  Къси панталони

ОБУВКИ

Типове   /  Зимни  /  Летни  /  Спортни  /  Велурени

АКСЕСОАРИ:

Гривна  /  Часовник  /  Шал  /  Вратовръзка  /  Чорапи  /  Папионкa  /  Слънчеви очила  /  Джобна кърпичка

ПСИХОЛОГИЯ:

Етикет  /  Самоувереност  / Характер  /  Креативност  /  IQ  /  Психическа устойчивост / Как да бъдеш забавен

ПОЛЕЗНИ:

Лейъринг / Къде да носиш вещите си  /  Под пуловера  /  Риза + вратовръзка  /  Как те харесват жените  /  Бяла тениска  /  Как да не си клонинг  /  Подготовка за зимата  /  Разчистване на гардероба  /  Грешки в обличането

ТРИКОВЕ:

Връзване на вратовръзка  /  Връзване на шал  /  Навиване на ръкави  /  Навиване на крачоли  /  Зашиване на копче

ЖЕНИ:

Какво искат жените  /  Как да я впечатлиш  / Флирт  /  Идеи за среща  /  Честност  /  Уязвимост / Friendzone

ГРИЖА:

Прическа  /  Брада  / Окосмяване  /  Лице  /  Ръце  /  Парфюми

21 comments

 1. Avatar
  Phenya says:

  Прекрасен информативен блог, който запълва зейналата дупка във вдъхновението за стил на българския мъж! Пишеш леко и забавно, J, keep it up! :)

  • J
   J says:

   Благодаря ти за хубавите думи! Наистина оценявам отделеното време да погледнеш блога и да ми пишеш:)

 2. Avatar

  Страхотен блог, J, страхотен.
  „Мернах“ го преди месеци в някоя социална мрежа на Поли (polinasofia.com) и веднага ме грабна. После го загубих и прекарах седмици в налучкване на имена и в търсене из съобщенията на Поли. Е, днес отново те намерих и те фейвъртитнах, и се абонирах, за да няма повече губене.

  Съпругът ми много харесва постовете ти (и не е само той).
  Отново – великолепна работа.

  Cheers,
  Zoe

 3. Avatar
  Джу says:

  Интересен блог. Ще го покажа на съпруга ми. Продължавай да просветляваш българските мъже на тема стил. Жените ще сме ти благодарни.

  • J.
   J. says:

   Много ти благодаря! Радвам се, че съм привклякъл вниманието ти и ще се радвам да съм полезен и за в бъдеще. На момичетата разчитам да открехват половинките си, защото мъжете явно трудно се усещаме, че имаме нужда от подобна информация:)

 4. Avatar
  Александър says:

  Мисля, че трябва да продължаваш по същия начин ! Очаквам още разкрити тайни… в колкото се може по-кратък срок : ) Браво!

 5. Avatar
  Николай Михайлов says:

  Страхотна работа J! С голям интерес прочетох всички теми и мога да кажа, че това е просто страхотно. Адмирации за положения труд.

  “ A gentleman is simply a patient wolf.“

 6. Avatar
  Vasil says:

  Уникален блог, много полезен, научих доста неща от тук и естествено продължавам да го следя с голям интерес.
  Благодаря ти, J.

  Поздрави,
  Васил

 7. Avatar
  Валентин Михайлов says:

  Великолепни статии, наистина е страшно трудно да се намери информация за мъжкия стил на български. *thumbs up*

 8. Avatar
  Антоан Данаилов says:

  Наскоро попаднах на блога и мога само да кажа моите поздравления за всичко това,което правите за нас мъжете. Много мъже имаме нужда от точно такъв блог,които да ни напътства. Доста от съветите в блога относно стила ми започнах да ги прилагам в действие и определено има ефект и жените гледат с други очи на мен. Продължавай все така брато мъжете трябва да бъдат стилни!

  • J.
   J. says:

   Благодаря ти, Тони!

   Радвам се, че ти харесват статиите. Тепърва ще откриваш интересни и полезни съвети на сайта, имаме още много работа, докато българските мъже станем пример за стил и самоувереност.

 9. Avatar
  Веселин says:

  Изчел съм почти всичко и намирам във всяка една публикация по нещо полезно. Другият момент е, че е лесно и забавно за четене. Напомняш ми малко на стила на списание MAXIM, което се счупвах да купувам и чета като бях студент :D :D И понеже като ми потрябва някоя публикация, за да си припомня нещо полезно, което съм прочел, ми е доста трудно да я намеря (от коя секция е), имам предложение да направиш нещо като съдържание или карта на сайта, в които заглавията да излизат и да подсещат. Чао и хубав ден. Захванал си се с нещо много яко и полезно, даващо стойност на доста хора. Продължавай!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *