Начало » The Socks

The Socks

Досега не съм писал конкретно за никоя марка, но мисля да разчупя този модел. Споменавал съм ви, че работя по своята собствена (J.Griffin), но докато тя се появи на бял свят официално, ще ви разкажа за едни успешни млади предприемачи. А най-хубавото е, че са българи.

THE SOCKS се ражда през 2014 година с иновативната идея да продават елегантни мъжки чорапи на бизнесмени и работещи мъже. Има обаче няколко неща, които ги правят специални:

  • Абонамент за чорапи

Бизнес моделът на The Socks сериозно разчупва стереотипа. Марката залага почти изцяло на онлайн продажби, като продава единични чифтове единствено за удобство, а основните й продажби идват от абонаментите за пакетите на The Socks. Правилно прочете, абонамент за чорапи. Всеки месец на вратата ти или в пощенската кутия със специална доставка се появява комплек от няколко чифта висококачествени чорапи, за да можеш ти да мислиш за по-важните неща като например как да изкарваш повече пари или как да свалиш готината мацка от съседния офис.

j.griffin - the socks 6

  • Иновативен маркетинг

Маркетингът на The Socks не е за подминаване. Всеки от моделите им има специфично име, което отговаря на характеристиките на модела. Например The Samurai е направен предимно от бамбук и е за по-активният мъж. The Barbarian е по-як и по-мъжкарски, докато The Player е по-разчупен (с цветни пръсти и пета). Ако самите дизайни не ти изглеждат особено разчупени, не забравяй, че момчетата таргетират бизнес-професионалисти. Един мъж на средно или по-високо ниво в корпоративна среда не може да си позволи голяма крачка в страни от етикета.

j.griffin - the socks 4

  • Високи технологии

Чорапите едва ли са първата ти асоциация, когато кажем високи технологии, но ето че една българска компания е успяла да вкара модерни методи за тъкане и специални иновативни материи, за да предложи по-различни от стандартните чорапи. Дори само затова заслужават поздравления.

Разгледайте линка им. Специално за читателите J.Griffin, нашите приятели от The Socks са обещали скоро да пратят промо-кодове, с които да можем да си купим от техните страхотни чорапи на още по-добри цени.

j.griffin - the socks 5

 

P.S. Не, този пост не е спонсориран – далеч съм от момента, в който ще изкарвам пари от реклама с блога. Трябва някой доста да се охарчи:) Пиша за The Socks по две причини:

  1. Момчетата са пичове. Амбициозни, работливи и креативни.
  2. Марката е българска. Ако българският мъжки моден блог не ги подкрепи, кой? Искам да имаме повече успешни марки в чужбина.

Да им пожелаем много успехи и големи обороти!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *