Начало » Патриот. Със стил

Патриот. Със стил

Днес постът ще бъде малко по-различен и силно непланиран. Има неща, които те впечатляват дотолкова, че просто трябва да се отклониш от плана. Реших да ги споделя с теб. А сега оставям снимките да говорят вместо мен:

patriot by kris kichev 7

Добре де, не мога пък нищо да не кажа:) Загледай се само в страхотната комбинация от тъмно сако и тъмни дънки. Много готина идея за собствения ти стил. Не твърде официално, но супер стилно. А акцентите завършват всичко перфектно: кърпата в джоба, щампата на кецовете, банданата на устата (която може спокойно да се носи на врата и да се вдига нагоре при банков обир)

patriot by kris kichev 1patriot by kris kichev 2 За Витоша no comment. А какъв студ е брал моделът, само той си знае.patriot by kris kichev 3 patriot by kris kichev 4

Come on, can we go back, this is the moment
Tonight is the night, we’ll fight ’til it’s over
So we put our hands up like the ceiling can’t hold us:

patriot by kris kichev 5 patriot by kris kichev 6

Нека ти представя двамата ни герои с по няколко думи:

Влади Лаков:

Моделът. Тhe Patriot. Човекът с идеята за тази фотосесия. Един от най-умните и талантливи хора, които съм срещал. Адвокат, скейтър, пианист, художник, предприемач. С една ръка хваща муха, с другата й маха апандисита и й дава 5 лв за такси.  Proud to know you, bro.

Крис Кичев:

Магьосникът от другата страна на обектива. Не ми се мисли, ако фотографията не му беше хоби. Уникален усет за цветове, контраст, светлина и композиция. Нямам търпение да снимаме заедно, KK.

Ето къде да го откриете:

Flickr profile

Facebook page

 

P.S. Please share, like. Нека повече хора се докоснат на тази уникална фотосесия.

J.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *