Начало » Когато времето не е с теб

Когато времето не е с теб

Има дни, в които времето и то не е на кеф и мъжете нямаме избор, освен да се адаптираме. Дъждовното и по-хладно време предполага и някои компромиси, които не е хубаво да правим. Постарах се да извадя най-коварните:

1. Чадърът е част от аутфита ти. Чадър за 3 лв от подлеза е като да си купиш кецове Odibos за 6 лв от подлеза. По-добре да дам 20-30 лв за здрав несгъваем (тъмен) чадър, но да знам, че изглеждам стилен и че мога смело да приютя някоя милейди под него в случай на нужда.

_pic 2

2. Трябват ти подходящи обувки. Високите кожени обувки са по-добрият избор в дъждовно време. Ниските ти кецове са супер, само да не е мокро. От опит знам, че инвестицията в едни читави високи обувки човек си я избива от спестените пари за колдрекси и аспирини. А това с галошите не го разбирам…

_pic 1

3. Шалът не е толкова страшен. Един лек пролетен шал (примерно памучен) и се спасяваш от настинка, без да умреш от жега. А честно казано стои много яко! Разбира се, има шанс да се престарае човек (защо бе, Лени?)

_pic 3

 

4. Внимавай с кой споделяш чадъра. Сериозно.

_pic 4

 

5. Бъди джентълмен. А ако съдбата ви е събрала двама от различен пол под чадъра, покажи, че си джентълмен. Дръж го ти и го дръж над нея. Винаги изглежда по-добре:)

_pic 5

 

 

 

2 comments

 1. Анелия says:

  Страхотна статия, Митко :)

  Напълно споделям мнението ти за чадъра, шала и обувките (най вече). В моя женски гардероб аз също залагам на боти в дъждовните дни. Освен всичко друго, много ми напомнят New York Street style. А несгъваемият чадър е must. Вярно е, че тежи повече и шансът да го забравиш някъде не е малък, но е доста стилен и практичен аксесоар.
  Ето го и моя (женски) прочит по темата от миналата пролет: :)

  • J. says:

   Много як пост, Ани – изглеждаш страхотно! Супер стилно седи как полата се подава само като един „layer“ под палтото.

   Благодаря ти за хубавите думи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.