Начало » Когато времето не е с теб

Когато времето не е с теб

Има дни, в които времето и то не е на кеф и мъжете нямаме избор, освен да се адаптираме. Дъждовното и по-хладно време предполага и някои компромиси, които не е хубаво да правим. Постарах се да извадя най-коварните:

1. Чадърът е част от аутфита ти. Чадър за 3 лв от подлеза е като да си купиш кецове Odibos за 6 лв от подлеза. По-добре да дам 20-30 лв за здрав несгъваем (тъмен) чадър, но да знам, че изглеждам стилен и че мога смело да приютя някоя милейди под него в случай на нужда.

_pic 2

2. Трябват ти подходящи обувки. Високите кожени обувки са по-добрият избор в дъждовно време. Ниските ти кецове са супер, само да не е мокро. От опит знам, че инвестицията в едни читави високи обувки човек си я избива от спестените пари за колдрекси и аспирини. А това с галошите не го разбирам…

_pic 1

3. Шалът не е толкова страшен. Един лек пролетен шал (примерно памучен) и се спасяваш от настинка, без да умреш от жега. А честно казано стои много яко! Разбира се, има шанс да се престарае човек (защо бе, Лени?)

_pic 3

 

4. Внимавай с кой споделяш чадъра. Сериозно.

_pic 4

 

5. Бъди джентълмен. А ако съдбата ви е събрала двама от различен пол под чадъра, покажи, че си джентълмен. Дръж го ти и го дръж над нея. Винаги изглежда по-добре:)

_pic 5

 

 

 

2 comments

 1. Анелия says:

  Страхотна статия, Митко :)

  Напълно споделям мнението ти за чадъра, шала и обувките (най вече). В моя женски гардероб аз също залагам на боти в дъждовните дни. Освен всичко друго, много ми напомнят New York Street style. А несгъваемият чадър е must. Вярно е, че тежи повече и шансът да го забравиш някъде не е малък, но е доста стилен и практичен аксесоар.
  Ето го и моя (женски) прочит по темата от миналата пролет: :)

  • J. says:

   Много як пост, Ани – изглеждаш страхотно! Супер стилно седи как полата се подава само като един „layer“ под палтото.

   Благодаря ти за хубавите думи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *