Начало » Полезно: Таблица с добрите марки мъжки ризи

Полезно: Таблица с добрите марки мъжки ризи

Както обещах в страхотния преден пост на Space – съставих една таблица, която ще ти бъде полезна. В зависимост от случая и възможностите ти, тук ще откриеш риза за абсолютно всеки повод:

P.S. Повечето от тези марки имат всякакъв тип дрехи – чувствай се свободен да използваш таблицата за вдъхновение как да се обличаш (разгледай сайтовете за идеи) или за онлайн пазаруване (постоянно изпадат страхотни сделки).

Имат и женски дрехи, ако търсиш подарък за приятелката например. Жените са по-добри консуматори – ако нещо го има в мъжки вариант, вероятно го има в 5 женски варианта…

J.

j.griffin SHIRT BRANDS

2 comments

 1. aZenn says:

  Здравейте,
  Интересни постове за ризи. Моля да обърнете внимание, че сте пренебрегнали цели категории ризи. Когато говорите за брандове ризи е добре да помислите за например Finamore или пък някои от автентичните брандове съществуващи и днес, които са направили прехода от традиционното ушиване към машинното, запазвайки достойнството на занаята. Освен това моля помислете за цялата нова вселена от брандове, които се разгръщат като онлайн МТМ магазини за ризи – един добър пример е ProperCloth, но съм сигурен, че ще намерите и други. И разбира се, всичко това се прави за да измести фокуса от Великите – Д’Авино, Абрачи, Чинке – или пък традициите в Испания, или пък онези във Франция, или защо е интересно да си купиш риза с конструкция тип сако. А може ли да се купи такава в БГ е повече от интересно според мен. Както за костюмите така и при ризите има характеристики, стил, баланс, конструкция, ръчен завършек, и пр. измерения.

  • J. says:

   Хей, много интересна забележка – веднага ще я взема в предвид. Признавам, че не съм топ-експерт по отношение на традиционните шивашки ателиета, дори някои от големите стожери в модата ми убягват. Но пък се уча и съм много щастлив, че хора като теб отделят време да ме поправят, когато пропускам нещо или правя грешка.

   Ще разгледам споменатите брандове и ще коригирам таблицата при първа възможност :)

   Поздрави!
   J.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *