Начало » Има ли случайности в модата?

Има ли случайности в модата?

Здравей, аз съм J.)

Ако попадаш тук за първи път, сигурно се чудиш каква е идеята зад този блог. Той се роди по случайност, макар че винаги съм искал да пиша. За мен блоговете бяха място, където големите експерти налагат мнението си. Аз нито се възприемах като голям експерт, нито исках да налагам мнение. Не щеш ли обаче прекрасната Ани Мъглева от Ножици вметна: „Ти защо не пишеш за мъжка мода? Има голям глад за полезна информация.”

Тогава ме осени, че един блог просто трябва да е полезен. Това което е очевидно за мен, може да е ново за други. Като се замисля колко време и усилия ми е отнело да изградя добра модна „обща култура”… В последно време се появиха страхотни блогове на анлийски (виж моите фаворити), но преди 10 години пари давах, ако можеше някой да да ми даде цялата тази информация на куп. Да сподели идеи, вдъхновение и някой друг съвет за външния ми вид.

Аз съм най-добрият пример за силата на доброто модно IQ. От zero грамотност до приличен и интересен собствен стил. Носех два размера по-големи дрехи и не правех разлика между сако и палто. От цял „склад” с дрехи, които не харесвам до умерен и балансиран гардероб, в който почти всяка дреха ми е любима.

За мен всяко място, където хора като нас могат да съберат малко идеи, стил и самоувереност е добре дошло. Докато ни посрещат по дрехите, ще имаме нужда от вдъхновение за облеклото и стила си. Българите сме готини мъже – малко ни трябва, за да изглеждаме страхотно.

Случайност? Не мисля:) В модата няма случайности. Дори случайно да си попаднал на j-griffin.com, можеш съвсем умишлено да се включиш когато обсъждаме мъжката мода, принципите и тънкостите в обличането. И изобщо всичко, което ни прави по-добри мъже.

И ако този сайт помогне дори на един човек да се чувства страхотно в дрехите си, е преизпълнил целта си.

Peace & may the Style be with you,
J.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *