Начало » Най-яките мъжки аксесоари на едно място

Най-яките мъжки аксесоари на едно място

Последната статия в  J.Griffin Blog е чак от 3-ти март, но имах добро оправдание.

Съвсем наскоро се навърши 1 година, откакто стартираха J.Griffin Accessories. Нарочно не го отпразнувахме, защото готвех хубава изненада: J.GRIFFIN SHOP Е ГОТОВ!

От днес аксесоарите на J.Griffin най-после имат истински онлайн магазин, с красиви снимки (10х, Крис!) и всичките си 35 аксесоара на едно място. Не е перфектен, има много кусури, вкл. Checkout страницата на английски, но ще го оправим. Но за нещо, което правя сам вечер, когато съм уморен след работа, не е никак зле :)

Може би знаеш, че всеки аксесоар на J.Griffin е рязан, обработван и брандиран на ръка, което отнема часове ръчна работа. Затова всяка гривна и холдър изглежда различен, а всяка поръчка е опакована толкова грижливо, с лично послание от мен. За мен всеки аксесоар е специален, както всеки, подкрепил досега J.Griffin.

С твоя помощ се надявам скоро да се посветя на J.Griffin full-time, така че да мога да пиша редовно, да правя ексклузивни мъжки събития, да снимам повече фотосесии, да включа видеа и интервюта на блога, да правя повече аксесоари и да добавям все повече готини родни (и не само) мъжки брандове на jgriffin.shop.

Благодаря ти за подкрепата към моя малък хендмейд бранд и към блога ми. Ще се погрижа да продължават да ти носят повече стойност, отколкото можете да намерите където и да е другаде.

В знак на благодарност, тази седмица имам специални подаръци за теб:

1) ИГРА СЪС СТРАХОТЕН ПОДАРЪК!

Един от феновете на J.Griffin ще спечели най-скъпия подаръчен комплект – J.Griffin Box 3, който включва:

гривна Father of Dragons
медальон Hendrix
холдър по избор
стилни цветни чорапи

Повече информация в понеделник :)

2) ОТСТЪПКА 25% НА ВСИЧКИ АКСЕСОАРИ!

Всеки, който иска да вземе нещо за себе си или за подарък, може да го направи с най-голямата отстъпка на J.Griffin досега от 25% до 31 март. Просто използвайте кода OPEN25 на чек-аут страницата.

Какво следва:

1. НОВИ МАРКИ:

Да! Започваме с J.Griffin Accessories, но скоро J.Griffin ще бъде МЯСТОТО за най-яките мъжки аксесоари в България, където ще намериш ПОДБРАНИ само най-добрите аксесоари на качествените мъжки брандове (родните + някой чужди, където липсват бг марки).

2. НОВИ КАТЕГОРИИ:

Всеки месец ще добавям нови категории аксесоари, така че да знаеш, че на jgriffin.shop имаш всичко необходимо, за да завършиш облеклото си със стил. И отново, КАЧЕСТВО преди количество.

3. ПОВЕЧЕ СТАТИИ В БЛОГА:

Ако с твоя помощ успея да направя от J.Griffin малък бизнес, ще имам време да пиша много по-редовно и на много по-разнообразни теми. Модата и аксесоарите са само началото!

Ами, това е…

Възползвай се от отстъпката, очаквай информация за играта и сподели с приятели. Така ще дадеш шанс на една малка идея да развие големия си потенциал. Обещавам ти, че след 10 години БЪЛГАРСКИЯТ МЪЖ ЩЕ БЪДЕ ПО-САМОУВЕРЕН И СТИЛЕН и че J.Griffin ще е една от причините. Надявам да бъдеш част от това пътешествие :)

Please SHARE, comment, Netflix & chill,
Джей

SHOP LINK: http://jgriffin.shop/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *