Начало » Два вечни модела слънчеви очила

Два вечни модела слънчеви очила

След малка пауза, мисля че е време за една полезна кратка статия в тон с тропическите температури. При 140 градуса на сянка слънцето натоварва много организма, включително очите. Така че – хлад, вода и добри слънчеви очила.

За качеството на стъклата нямам образование да давам съвети, аз лично ползвам RayBan и Polaroid и съм доволен.

Външният вид обаче ми е донякъде по-близък и реших да споделя двата си любими типа мъжки слънчеви очила. Харесват ми, защото отиват на повечето типове лице и защото са максимално класически, за да ходят на всичко.

1. Небрежните (Wayfarer) – леки, пластмасови, по-спортни и неангажиращи. Дават малко по-младежко излъчване. Ако гониш такъв ефект, това са твоите очила:

 

1

2. Мъжкарските (Авиаторски) – стилни, по-тънки, стават и за привечер – моден аксесоар отвсякъде. Качват с 30% имиджа ти на лошо момче. Стъклата са във формата на бъбрек, но идват в различни големини – важно е да избереш точната за твоето лице. Като ти залепнат на лицето, ще ги познаеш.

2

 

За мен фаворит номер едно сред мъжките очила (щом и с костюм можеш да ги сложиш):

3

 

4 comments

  1. SPACE says:

    Ползвам и двата модела и допълвам бройката с този (подобен) модел на Persol: https://www.google.bg/search?q=persol&newwindow=1&rlz=1C1CHMO_bgBG524BG524&espv=2&biw=1777&bih=872&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMIpo7R9cWyxwIV6epyCh13Fw5v&dpr=0.9#imgrc=QzE8k-xU0XJDhM%3A

    които са също собственост на Luxottica (собствениците на Ray Ban). Стъклата са много добри, ако притежателят е шофьор е хубаво очилата да имат поляризация за премахване на отблясъка. Хубавите стъкла трудно се драскат и лесно се почистват.

    Успех на блога! Със сигурност такива няма достатъчно на родния език :)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *