Начало » Космат по джентълменски

Космат по джентълменски

Странно заглавие, но гледам да наричам нещата с истинските им имена. Пести време. А темата не е без значение, ако искаш да изглеждаш привлекателно.

Така. Аз, признавам, съм космат.

j.griffin boogie

Е, не чак толкова. Сори, Буги…

Но доста. За сметка на това съм нисък. Само Джо Пеши ми е опора в живота. Той е нисък, космат И плешив.

joe pesci

Защо повдигам темата за космите ли? Нали както си се родил, така ще си ходиш? Или не е задължително?

j.griffin before after hairs

Разбира се, че не. Изход има, нарича се подрязване. Или подкастряне. Не говоря за епилация, нито за кола маска. Това е мъжки блог : ) Ако това горе вдясно на снимката ти е късо, остави ги 6-10 mm на дължина с приставката на машинката.

 

ЗАЩО ДА ГО ПРАВИШ:

Нали харесваш момичетата повече, когато си бръснат краката и ръцете? Е, познай – и те не си падат по орангутани. Подмишница си е подмишница, не е катерица. Дори приятелката ти да ти казва, че си супер мъжествен като Маугли и че много ти отива третата вежда, по-вероятно е да не иска други жени да те заговарят.

 

КЪДЕ КОСМИТЕ СА ПОЗВОЛЕНИ:

j.griffin OK not OK

КАК ДА ГИ ПОДСТРИГВАШ:

Решението е просто – машинка за подстригване. 30-40 лв за тример със самонаточващи се ножчета и си готов. Аз ползвам някакъв модел на Филипс за 35 лв. Да, като подстригваш космите, те ще растат по-бързо и ще са по-дебели. И какво? Пак ще ги подкрастриш. Подкъсяваш веднъж на 15-20 дни и си THE MAN. Гаджето ти ще ти е благодарно.

Виж, ако имаш косми по гърба или раменете – тогава е нужно повече от подкастряне. Помисли за лазерна епилация, защото бръсненето ще усложни нещата.

Накратко, бъди мъж, не горила :) За да те възприемат като джентълмен е важно и да изглеждаш като такъв.

J.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *