Начало » Защо жените си играят с нас?

Защо жените си играят с нас?

Знам, знам – нямам никаква последователност. 10 статии за мода, 3 поред за жени. Но вдъхновението не пита. Все пак мисля, че статията ще те накара да се замислиш за нещо полезно –  игрите, които тя си играе с теб. Мотивацията зад тези игри е по-проста, отколкото си мислиш.

Женските игрички не са просто начин да се забавляват. Макар че ако теб те сваляха по 42 жени на ден, и ти щеше да се отегчиш и да започнеш да се забавляваш в такива ситуации, нали?

Girl playing videogames in a funny face
Не такива игри визирам, разбира се.

Тези игри най-често са тестове. Тя ги използва, за да провери дали си подходящ за нея. Замисли се – ако е красива, всеки ден получава дузина предложения за среща +/- още нещо набързо. Налага й се по някакъв начин да отсее идиотите, гларусите, несериозните… Тези малки „тестове“ са най-лесният начин.

 

КАК ИЗГЛЕЖДА ЕДИН ТАКЪВ ТЕСТ

Тя има голям арсенал от закачки и провокации (някои доста неприятни и хапливи), за да провери дали си подходящ. Може да те пита невинни и привидно забавни нещо като:

> Това сигурно го казваш на всяка жена?

> С колко момичета си бил?

> Признай си, просто искаш да спиш с мен.

j.griffin playing games 3

Не се лъжи по усмивката и небрежния и тон – това са МНОГО сериозни въпроси. От отговорите ти често зависи в коя графа мъже ще те сложи.

Може и да бъде нещо леко по-провокативно като:

> По-добре да спрем да говорим

> Не си мой тип

Тя може да те отбягва, за да види дали просто ще се откажеш и ще отидеш при следващата. Това също е тест. Може да започне спор за нещо безумно, за да види дали уважаваш мнението й. И дали държиш на принципите си. Може дори да засегне директно несъвършенствата ти, за да види колко си самоуверен. Самоуверен мъж = спокойна и сигурна жена.

j.griffin playing games 5

ЗАЩО ИСКАШ ДА СЕ ВКЛЮЧИШ В ИГРАТА

Подобна игра всъщност е нещо страхотно. Първо, тя е безплатно предизвикателство и забавление. Кой не обича малко тръпка? Второ, ако преминеш теста, става интересно.

Малките й игрички не са просто провокация. Те са комплимент. Тя смята, че си достатъчно готин, за да провери дали си пасвате и дали си струва да те опознае още по-добре. Всеки такъв тест е сигнал, че момичето иска нещата с теб да се получат.

А и не можем да й се сърдим, нали? Тя просто се грижи за себе си. Не искаш готините мацки да допускат куцо и сакато до себе си – трябва да има ред.

Всеки път, когато преминеш такъв тест с достойнство и хладнокръвие, ти се качваш в очите й. Започваш да изглеждаш по-привлекателен и по-мъжествен. Съответно, тя е склонна да направи много повече в замяна за теб. Усещаш. Ли. Накъде. Бия?

j.griffin playing games 4

 

КАК ДА РЕАГИРАШ НА ПОДОБНИ ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА

Най-сигурният начин да преминеш всеки женски тест е да го възприемеш като това, което е. Като игра, нищо повече. Не се впрягай и не се обиждай. Бъди забавен и небрежен. Не се засягаш, когато кучето ти носи пръчката в краката и маха с опашка, за да му я хвърлиш обратно, нали?

Ето как можеш да реагираш например:

  1. Ако те засегне на чувствителна тема, покажи че нямаш проблем (камо ли комплекс)     

    > Тя: Прекалено си нисък за мен.

    > Ти: Да, обикновено излизам с джуджета.

2. Ако каже нещо грубо, може да реагираш със забавен отговор:

     > Тя: Разкарай се, много си смотан!

     > Ти: Точно си мислех да те повозя на Мазератито. Но недей да настояваш, всичко е изгубено.

Разбира се, кажи го с усмивка. Това е игра, помниш ли? Тя не иска да те обиди. След това просто си тръгни и забележи как или тя сама ще дойде по-късно при теб, или ще почне да ти хвърля многозначителни погледи.

3. Ако те хване в малка лъжа или в неудобна ситуация, просто бъди честен

    > Тя: Преди малко каза, че харесваш испанско кино. А не знаеш кой е Педро Алмодовар?

    > Ти: Виж, просто си много красива. Бих казал всичко, за да те накарам да се усмихнеш. И бих изгледал всички филми на Педро Абракадабра.

Накратко, захапи кукичката, но не играй по нейната свирка.

4. Ако си издържал малкия й тест, подложи я и ти на такъв.

Жените също обичат предизвикателствата. Ако не и повече от нас. Не бъди и ти готов-картоф за всяка, която ти се усмихне. Вкарай малко класа и претенции. Дай й повод да спечели вниманието ти. И ако се провали, кажи „Сори, изглеждаш готина, но нямада се получат нещата между нас“

Ето един примерен тест. Пусни й музика или я хвани в дискотеката на някоя секси песен и й кажи:

> Ти: Можеш ли да танцуваш? Малко момичета танцуват добре, няма проблем ако не можеш.

Знаеш ли какво излиза в Google Image, когато напишеш „man playing hard to get“ ? НИЩО. Нито една подходяща снимка. МЪЖЕТЕ СМЕ ТВЪРДЕ ЛЕСНИ! По-сериозно, момчета. Всяка истинска лъвица ще подмине умрялата антилопа. Но ще тича час и половина да хване пъргавата зебра. Ако ме разб’р’ш.

j.griffin playing games 0

ИЗВОД

Всички жени използват подобни игрички като тестове дали си подходящ за нея. Не го приемай като обида, а като комплимент – тя не би подложила всеки на такъв тест. Това е провокация да покажеш най-доброто от себе си. А най-доброто ще покажеш, ако не ти пука. Това е игра, тя иска просто да се включиш. Не можеш да приемеш сериозно една игра, нали?

Ако с една жена нещата не се получат, най-вероятно си пропуснал тънките сигнали, че те подлага на тест. И си се провалил на мини-изпитите по зрялост и съвместимост.

Жените не са сложни – искат сигурност и забавление.

Ти си на ход.

2 comments

  1. Mr. RS says:

    Доста добре описано! Аз искам да вметна един съвет – мъже, не тичайте след всяка бройка, за да не си губите времето от безполезни срещи и да търпите тъпи коментари и шеги от не толкова интелигентни момичета, за да „боднете“. Стремете се към момичета с класа, каквато би трябвало да притежавате, ако четете подобни сайтове :) Все пак идеята е да сме класни във всяко отношение! Твоето момиче е отражение на твоя избор!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *