Начало » Идеи: Стил за вечерна разходка

Идеи: Стил за вечерна разходка

Привечер все още е хладно и често ни се налага да вземем връхна дреха. Чудесен повод да изглеждаме убийствено. Днес ще споделя една готина комбинация от дрехи за малко по bad boy излъчване. Ето я и нея… 

_1

Ако трябва да направим дисекция на този външен вид, тя включва:

1. Тъмни дънки

2. Тъмна риза (едноцветна или с повтарящ се мотив, стига да не е натрапчив)

3. Кафяво кожено яке (или друг тъмен цвят, но различен от цвета на ризата/дънките)

4. Авиаторски слънчеви очила

5. Светло кафяви обувки

6. Колан в близък цвят до обувките (когато повториш акцентния цвят си личи, че е търсен ефект, вместо случайност)

_pic 2

Основните цветове са трите горе, макар че има бяло и черно тук-там за разкош. Както стана дума преди, белият цвят и аксесоарите са едно добро изключение от правилото за оптималния брой цветове.

Съвет 1: Ако ти стане топло, просто свали якето и го преметни през рамо. Навий ръкавите на ризата до лактите и си нов човек (все така стилен).

Съвет 2: Когато влизаш на закрито, махни слънчевите очила. Първо, че не виждаш и второ, изглежда надуто. Вътре няма слънце, т.е. единствената причина да ги носиш е да си фешън. Един джентълмен само загатва, че е стилен – не го натрапва.

P.S. Тази комбинация е само ориентир. Ако нямаш някоя от тези дрехи, можеш да импровизираш с друг тип или цвят. За по-сигурно, просто се опитай да го запазиш в същата палитра. Можеш да заместиш тъмната риза с бяла/свело синя. Якето пък е самостоятелен цвят, затова можеш да го замениш с всеки друг, стига да стои добре.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *